Válassz nyelvet

Felhasználási feltételek

Tekintettel az internet által kínált számtalan lehetőségre és kockázatra, kérjük, vedd figyelembe a honlapunk használatára vonatkozó alábbi általános feltételeket, amelyeket a Te, ill. cégünk védelmében fektettünk le. Megértésed köszönjük!

SZEMÉLYES ADATOK

Az adatvédelemmel kapcsolatos kérdés esetén kérjük, tekintsd meg Adatvédelmi nyilatkozatunkat.

A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK FRISSÍTÉSE

A technikai feltételek és jogi előírások változásainak következtében az érvényben lévő felhasználási feltételeket időről időre módosítanunk, ill. aktualizálnunk kell. Kérjük, hogy a honlap használata előtt minden esetben győződj meg róla, mikor került feltöltésre a feltételek legutóbbi verziója. A legutóbbi frissítésre 2010 augusztusában került sor.

SZERZŐI JOGOK, VÉDJEGYEK ÉS EGYÉB OLTALMI JOGOK

A jelen weboldalon megjelenő minden tartalom, beleértve a szövegeket, képeket, grafikákat, audio- és videofájlokat, cégünk tulajdonát képezi, kivéve, ha ennek ellenkezőjét kifejezetten közöljük. (Kérjük, ezzel kapcsolatban vedd figyelembe a más oldalakra vezető linkekre vonatkozó, 3. pontban olvasható nyilatkozatot.) A jogvédett tartalom erre vonatkozó kifejezett engedély nélkül csak magáncélra használható fel, nyilvános és kereskedelmi célokra (letöltések, reprodukálás stb.) nem.  A tartalom módosítására, lefordítására, egyéb módon történő szerkesztésére vagy feldolgozására kizárólag a Beiersdorf AG erre vonatkozó előzetes, írásos engedélye alapján kerülhet sor.

Tilos a Beiersdorf AG bejegyzett védjegyeinek vagy logóinak jogosulatlan felhasználása vagy azokkal való bármilyen visszaélés.

Felhívjuk figyelmed, hogy a szerzői jogok, ill. egyéb szellemi tulajdonjogok megsértése polgári jogi és/vagy büntetőjogi következményekkel járhat.

A FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

Jelen honlapot a hatályos helyi törvényekkel összhangban kizárólag azon ország lakosainak szánjuk, melyet a www.labello.com nyitólapján kiválasztottál. A honlapunkon található anyagok, pl. termékek, szolgáltatások és információk nem feltétlenül érvényesek vagy kaphatóak a fent említett országon kívül. Amennyiben a honlapon található ajánlatok, termékek vagy szolgáltatások az adott ország hatályos törvényeibe ütköznek, azokat érvénytelennek kell tekinteni. Kérjük, látogass el a www.labello.com oldalra és válassz országot, hogy a megfelelő honlapot ajánlhassuk Neked.

A honlapot a lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze és ellenőriztük. Ennek ellenére nem vállalhatunk semmilyen felelősséget a honlapon található információk érvényességéért, helyességéért, teljességéért és/vagy minőségéért.

A honlapon más szolgáltatók által működtetett weboldalakra vezető linkek találhatók. A Beiersdorf AG nem ismeri a más szolgáltatók által üzemeltetett oldalak tartalmát, és nem vállal felelősséget vagy garanciát ezen oldalak esetleges törvénysértő tartalmáért vagy az azokon található egyéb jogsértésekért. Amennyiben azonban a Beiersdorf AG megbizonyosodik valamely link vagy tartalom törvénysértő mivoltáról, azonnal eltávolítja azt.

A honlapon található információk tájékoztató jellegűek, semmi esetben nem helyettesíthetik az orvosi vagy egyéb szakvéleményt. Ilyen vélemény érdekében kérjük, fordulj orvoshoz, vagy egy általad választott szakemberhez. A Beiersdorf AG nem vállal felelősséget semmilyen, a honlapon található információk alapján végzett tevékenységért.

A honlap használata és az azon található információk letöltése a felhasználó saját felelősségére történik. A Beiersdorf AG nem vállal felelősséget az ebből eredő károkért, ide értve a felhasználó adatállományában, hardverében és/vagy szoftverében bekövetkezett károkat. A fentiek nem érintik az egyenes szándékosságból és tudatos gondatlanságból eredő felelősséget.

ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

Amennyiben a jelen feltételekben foglalt rendelkezések valamelyike egy adott jogrendszer szerint jogellenes, érvénytelen vagy nem végrehajtható, ez nem érinti a rendelkezések fennmaradó részének érvényességét és végrehajthatóságát.

Ha weboldalunkon jogsértést észlelsz, és jelenteni szeretnéd nekünk, kérjük, ne habozz kapcsolatba lépni velünk.

Beiersdorf AG
Unnastrasse. 48
20253 Hamburg
Németország
Telefon: +49 40 4909-0
Elektronikus kapcsolat 

Kövess minket

Facebook Instagram YouTube